HTC Butterfly S – a One extráival

Farkas Norman - 2013. június 13.

Június 19-én mutatkozhat be a HTC Butterfly utódja, mely a One-ban megismert UltraPixel kamerával, BoomSound hangszórókkal, illetve Sense 5 kezelőfelülettel hódíthat.

A HTC már kezd kilábalni a mélypontból a One sikereinek köszönhetően, így bátran rukkolhat elő újabb felsőkategóriás okostelefonokkal. A hírek szerint máris a Butterfly utódján dolgozik a tajvani gyártó, melybe több, a One-ban megismert hardveres és szoftveres elemet is integrálni fog.

A tajvani Sogi oldal úgy tudja, hogy a jövevény a Butterdly S nevet kapja, s ezt az infót az alant látható sajtómeghívó is alátámasztja – mely egyébként arra is rámutat, hogy a készülék június 19-én mutatkozik majd be a kontinensünkön már ismert Desire 600 kíséretében.

 

 

A pletykák szerint a Butterfly S elődjénél nagyobb teljesítményű akkumulátort, új processzort, BoomSound hangrendszert, LTE modemet, Android Jelly Bean operációs rendszert, BlinkFeed hírfalat is tartalmazó Sense 5 kezelőfelületet és 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású Full HD megjelenítőt tudhat magáénak.

Az Engadget által közzétett fotók (lent) több mendemondát is megerősítenek, de ha többet szeretnél tudni a készülékről, akkor sem kell keseregned, hiszen már csak hat nap van hátra a hivatalos bemutatójáig.

 

 

[Forrás: Unwired View, Engadget]

Vissza