Már úton van az LG Optimus L9 II

Farkas Norman - 2013. június 3.

Júniusban debütálhat az LG Optimus L9 kétmagos Snapdragon 400 processzorral és HD megjelenítővel szerelt utódja. A jövevény felbukkant egy benchmark programban, sőt már egy sejtelmes fotó is készül róla.

Az LG pénztárcabarát, ugyanakkor dizájnos L sorozata (L3, L5, L7, L9) nagy sikert aratott tavaly, így nem csoda, hogy a gyártó idén szépen sorjában dobja piacra az utódokat. Az Optimus L3 II, L5 II és L7 II után a legerősebb hardverrel megáldott L9 II érkezik, mely nemrég felbukkant egy benchmark program adatbázisában, illetve részben láthatóvá vált egy kiszivárgott fotón (lent).

A TechTastic nevű oldal értesülései szerint az Optimus L9 II várhatóan a nemrég leleplezett Optimus L4 II-vel egy időben mutatkozik majd be június folyamán. A felső-közép kategóriás jövevény 4,7 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású HD IPS érintőképernyőt, kétmagos 1,4GHz-es Qualcomm Snapdragon 400 processzort és 1GB RAM-ot tudhat magáénak, fedélzetén pedig az LG saját kezelőfelületével felturbózott Android 4.1.2 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza