Ismét frissült a Gmail

Czipperer Dia - 2013. május 30.

A Gmail egy új frissítéssel igyekszik megkönnyíteni a felhasználók dolgát. A manuális, hosszadalmas címkézés automatikussá vált.

Nézzük sorban, mivel újított megint a Google! A „Priority Inbox”, magyarul elsődleges üzenetek funkció megtalálja a fontos üzeneteket, a „Smart Labels”, okos címkék segítségével pedig e-mailjeinket kategorizálhatjuk, és megtalálhatjuk a tömeges üzeneteket, amelyeket később archiválhatunk is.

Különféle fiókstílusok közül is lehet választani, melyek adott módon rendezik leveleinket. Megadhatunk többek között olyan elrendezést is, hogy fontos vagy éppen olvasatlan leveleink kerüljenek előre.

 

 

Az új tabok (fülek) segítségével pedig kategorizálhatjuk üzeneteinket (lásd a képen). Ezeket mozgathatjuk a különféle tabok között, valamint azt is beállíthatjuk például, hogy egy bizonyos feladó levelei mindig egy adott fülnél legyenek.

 

 

A fülek között van például „social” kategória is. Itt a közösségi oldalak frissítéseit találjuk. Ezzel sokkal átláthatóbbá válnak a levelek, és koncentrálhatunk az igazán fontos üzenetekre.

A későbbiekben hasonló funkcióval gazdagodik az Androis és iOS alkalmazás.

 

Forrás: Googlesystem.blogspot.com

Vissza