Júniusban érkezik a HTC M4?

Farkas Norman - 2013. április 23.

A tajvani gyártó júniusban mutathatja be középkategóriás mobilját, mely M4 fejlesztői néven vált ismertté. A friss infók szerint a készülék felszereltsége jelentősen eltérhet HTC Firsttől.

Friss információk érkeztek a HTC M4 néven fejleszett üdvöskéjéről, ezúttal a DigiTimes háza tájáról. Az oldal értesülései szerint a készülék a korábbi pletykákkal ellentétben több fronton is eltérést mutat a Facebook Home kezelőfelülettel piacra dobott Firsttől.

Állítólag az M4 burkolatát nem műanyag, hanem a Cacher Technology által készített alumínium ötvözet alkotja, ugyanis a One pénzárcabarát verzióját köszönhetjük „személyében”. A jövevény meghajtásáért egy 1,2GHz-es Snapdragon 400 processzor biztosítja, amit 1GB RAM, 16GB belső tárhely, Ultrapixel kamera és 4,3 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású HD érintőképernyő egészít ki. A kütyü fedélzetén az Android rendszer 4.2.2 Jelly Bean verziója és a Sense 5.0 kezelőfelület teljesít szoglálatot.

 HTC M4 várhatóan júniusban mutatkozik be a nagyközönségnek, s a harmadik negyedév során a világ számos régiójában elérhetővé válik.

HTC One

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza