A Samsung jegeli a szappantartó formát

Farkas Norman - 2013. április 19.

Napvilágra került néhány fotó, melyek egyértelműen arra utalnak, hogy a dél-koreai óriás jelentős dizájnváltásra készül az okostelefonok frontján, azaz egy időre biztosan elfelejthetjük a „természet ihlette”, leginkább szappantartóra emlékeztető formákat. A Galaxy Note III lehet az új, eleganciát és határozottságot árasztó irány első képviselője.

Az @evleaks jóvoltából kerültek napvilágra az alábbi képek, mely arról tanúskodik, hogy a Samsung új formatervekkel kísérletezik. Vélhetően a szögletesebb dizájnú HTC One sikere ösztökélte arra a gyártót, hogy félretegye a kavicsok és természet ihlette szappantartó formát, melyet többek között a Galaxy S III, a Note II és a Galaxy S 4 modellek is képviselnek.

A fotókon egy koncepció, illetve egy kísérleti modell látható, melynek külsejében a határozott, szögletes sarkak és az egyenes vonalak dominálnak, azaz nyoma sincs a kavicsot idéző elemeknek. Egyelőre nem tudni, hogy a dél-koreai gyártó a jövőben piacra kerülő készülékeiben alkalmazni fogja-e az új dizájnt, de ha igen, akkor minden bizonnyal az IFA kiállításon leleplezésre kerülő Galaxy Note III lesz az új irány első képviselője.

Te a határozottságot sugárzó szögletes formát, vagy a könnyedséget árasztó, kavcsiszerű kialakítást találod szebbnek?

 

 

 

[Forrás: SamMobile]

Vissza