Hazánkban is elérhetővé vált az Office 365 üzleti verziója

Kütyü Magazin - 2013. április 17.

Mától Magyarországon is elérhető az Office 365 üzleti verziója, a Microsoftnak a legkülönfélébb üzleti igények kielégítésére is képes felhő-alapú irodai csomagja, amely kis-, közepes- és nagyvállalati konstrukcióval érkezik. A továbbfejlesztett Lync Online, Exchange Online és SharePoint Online szolgáltatások mellett a felhasználók egyszerre akár öt gépen használhatják a jól ismert Office alkalmazásokat, valamint az olyan nagyvállalati közösségi funkciókat, amelyeket a SharePoint és a Yammer kínál. Az új Office immár 89 piac 33 különféle nyelvén érhető el.

„Az Office 365 segítségével minden vállalat, a legkisebbektől a legnagyobbakig, egyaránt kihasználhatja a felhő alapú Office összes előnyét – ezek messze túlszárnyalnak minden korábbi, tisztán böngésző alapú irodai megoldást” – mondta el Kurt DelBene, a Microsoft Office üzletágának elnöke.

„A Bell Research kutatása szerint Magyarországon a 10 főnél többet alkalmazó cégek kereken 90%-a használja az Office valamelyik verzióját. Úgy tapasztaljuk, hogy évről évre az ügyfeleink ötöde áll át egy újabb kiadásra. Véleményem szerint a felhőszolgáltatások könnyebb bevezethetősége, az egyszerűbb telepítés valamint az új Office számos hasznos, új funkciója miatt jelen esetben ennél is gyorsabb terjedési sebességre számíthatunk” – tette hozzá Nagy Levente, a Microsoft Office 365 üzletágának vezetője.

2011 közepi debütálása óta az Office 365 a Microsoft leggyorsabban növekvő üzletévé vált – mára ötből egy nagyvállalati Microsoft-ügyfél már előfizetője a szolgáltatásnak, miközben a kis- és középvállalati ügyfelek száma is a két és félszeresére nőtt. Az Office 365 ügyfeleiről további információ itt található.

Testreszabott Office 365 csomagok

· Office 365 ProPlus

AzOffice 365 ProPlus szolgáltatásként tartalmaz mindent, amit az Office kínálni tud – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, InfoPath ésAccess –, egyszerre akár egy felhasználó öt gépén is. A felhasználók beállításai és dokumentumai velük vándorolnak a gépek között, így ugyanonnan tudják folytatni a munkát, ahol abbahagyták. Az informatikai osztályok szabadon konfigurálhatják az alkalmazást, akár együtt is futtathatják azt más Office-verziókkal.

· Office 365 Midsize Business

Az Office 365 Midsize Business a 10-250 alkalmazottat foglalkoztató cégek számára lett megtervezve. A szolgáltatás az Office 365 ProPlus-on felül nagyvállalati szintű kapcsolattartási és csoportmunka megoldásokat tartalmaz: az Exchange Online-t, a Lync Online-t és a SharePoint Online-t, egy áramvonalasított adminisztrációs felülettel. Mindezek mellett része az Active Directory integráció, a web alapú rendszergazdai kezelőfelület és a telefonos támogatás is.

· Office 365 Kisvállalati prémium

AzOffice 365 Kisvállalati prémium előfizetés az 1-10 munkatárssal dolgozó cégek számára ideális. Az Office 365 ProPlus-ban is megtalálható alkalmazásokon túl az informatikai szakértelem nélkül is könnyedén kezelhető szolgáltatás üzleti szintű levelezést, megosztható naptárakat (Exchange Online), honlaphoz és dokumentummegosztáshoz kapcsolódó eszközöket (SharePoint Online) és HD videokonferencia lehetőséget (Lync Online) nyújt az ügyfeleknek.

Az Office és az Office 365 közvetlenül megvásárolható a Microsoft weboldalán, valamint viszonteladói hálózatában. További információ és ingyenes próbaverzió itt található.

 

Vissza