Hamarosan debütál a Galaxy Ace 3?

Farkas Norman - 2013. április 4.

Május végén vagy június elején mutatkozhat be a Galaxy Ace sorozat legújabb tagja. A Samsung középkategóriás üdvöskéje erősebb hardverrel és nagyobb színválasztékban lesz elérhető, mint elődei, ráadásul kétkártyás változatban is hódítani fog.

Amennyiben a Samsung követi a termékbemutatók időbeli rendszerét, amely az utóbbi évek során kirajzolódott, akkor várhatóan május végén vagy június elején hullik le a lepel a Galaxy Ace 3-ról. A készülék ára 300 euró, azaz körülbelül 90 ezer forint körül alakulhat.

A SamMobile szerint a középkategóriás újdonság a GT-S7272 modellszámot kapta, ami arra utal, hogy kétkártyás változatban is elérhető lesz. Ez nem minden, az oldal forrásai arra is utaltak, hogy az Ace 3 több színben kerül piacra, mint elődei, hardveres felszereltsége pedig a kor elvárásainak megfelelően frissült.

A készülék teljes tudáslistája egyelőre ismeretlen, de ha hihetünk az eddigi infóknak, akkor 4 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású érintőképernyővel, 1500mAh kapacitású akkumulátorral, illetve 5 megapixeles, LED villanóval segített kamerával rendelkezik. Működéséért egy 1,2GHz-es, kétmagos processzor felelhet, amit 4GB belső tárhely egészíthet ki. A fehér, fekete, kék és vörös színekben megjelenő okostelefon fedélzetén az Android 4.1.2 Jelly Bean operációs rendszer teljesíthet szolgálatot – s ezt csaknem biztosra vehetjük, hiszen elődjére, a Galaxy Ace 2-re már megérkezett ez a rendszerfrissítés.

 



 

 

 

[Forrás: SamMobile]

Vissza