Sleep Art app – művészi szinten az alvás rutinja

Czipperer Dia - 2013. március 27.

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk az ibis Sleep Art programjáról, amely egy különleges akció keretében volt elérhető a vendégek számára. Azóta bővült a projekt, és készült egy, a robothoz hasonló elven működő iPhone alkalmazás.

A Sleep Art iPhone alkalmazással reggelre egy igazi művészi alkotásra ébredhetünk. A robothoz hasonló elven működik: a telefont a matracra kell tenni, és a szenzorok segítségével rögzíti mozgásunkat és a zajokat alvás közben, majd ezek alapján, valós időben egy alkotást készít. 

A projekt célja változatlan: szeretnék megmutatni a vendégek számára, hogy az alvás élmény is lehet. Az applikációról érdemes tudni, hogy ez az első olyan szórakoztató alkalmazás, amelyet egy szállodalánc bocsátott ki.
 

Működés

Használata egyáltalán nem bonyolult. Mindössze annyit kell tennünk, hogy töltőre tesszük a készüléket, és megadjuk az ébresztés időpontját. És ő végzi a dolgát egész éjszaka: monitorozza alvásunkat. Az ébredést pedig sokkal szebbé teszi, mint a szokásos rutinébresztések, ugyanis nemcsak az elkészült műalkotással, hanem pihentető zenével is fogadja tulajdonosát. Mindezt másokkal is megoszthatjuk Facebookon és e-mailben is. 
 

Az applikáció ingyenesen letölthető az Apple Store-ból, iOS 5 és iOs 6 eszközökhöz. 

 
Vissza