Négy változatban érkezik a Galaxy S 4 Mini

Farkas Norman - 2013. március 25.

A Samsung hivatalos weboldalán felbukkant négy különböző típusszám, ami a Galaxy S 4 kompakt névrokonához, az S 4 Minihez kötődik. Ha hihetünk a friss infóknak, akkor a készülék kétkártyás, LTE-képes és TD-SCDMA hálózatokra felkészített verzióban is piacra kerül.

A Samsung gőzerővel dolgozik a nemrég leleplezett zászlóshajó kompakt kistestvérén, mely a roppant kreatív Galaxy S 4 Mini néven kerül majd piacra. A múlt héten lencsevégre kapott jövevényről kiderült, hogy GT-i9190 típusszámmal illette a gyártó, ám a Samsung egyik hivatalos weboldalának köszönhetően most azt is megtudtuk, hogy készül még belőle három másik verzió is. A GT-i9192 "személyében" a kétkártyás S 4 Minit üdvözölhetjük, a GT-i9198 lesz a TD-SCDMA hálózati támogatással bíró, azaz a China Mobile kínálatába szánt verzió, a GT-i9195 pedig az LTE-képes kiadás.

 

Galaxy S 4 és S 4 Mini

 

A Galaxy S 4 Mini várhatóan júniusban vagy júliusban lesz elérhető. A fedélzetén az Android 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszer Nature UX2.0 kezelőfelülettel kiegészített változata teljesít szolgálatot, működéséért pedig egy 1,6GHz-es, kétmagos processzor felel. A Galaxy S 4, s így a Galaxy S III stílusjegyeit is magán viselő mobil előlapját egy 4,3 hüvelykes, 960 x 540 pixel felbontású (qHD) Super AMOLED érintőképernyő uralja.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza