Mégis 6,3 hüvelykes lesz a Galaxy Note III?

Farkas Norman - 2013. március 18.

A Galaxy S 4 weboldalán felbukkant egy játékvezérlő, mely a 4 colostól a 6,3 hüvelykes kijelző méretig támogatja a kütyüket. A Game Pad nevű eszköz kompatibilitása sokak szerint nem véletlenül alakult így, s a Galaxy Note III lehet az az eszköz, mely méretét tekintve még éppen használható lesz vele.

Már több pletyka felszínre tört a Samsung következő jegyzetelésre termett okostelefon-táblagép hibridjéről. Az első mendemondák azt jósolták, hogy 6,3 hüvelykes kijelzővel érkezik az eszköz, míg a frissebb infók szerint 5,9 colos lesz. A Galaxy S 4 saját weboldalán nemrég felbukkant egy játékvezérlő, melynek leírása az előbbi pletykát erősíti meg.

A csütörtökön leleplezett S 4 microsite-ján jelent meg a Game Pad nevű játékvezérlő. A kiegészítő leírásában az olvasható, hogy minimum 4- és maximum 6,3 hüvelykes készülékekkel használható, s ez valószínűleg arra utal, hogy a Samsung hamarosan elő fog rukkolni egy 6,3 colos eszközzel, ami a jelenlegi információk tükrében nem igazán lehet más, mint a Galaxy Note III, melyről már korábban bejárta az a világot a hír, hogy ekkora megjelenővel érkezik.

Persze nem vehetjük készpénznek ezt a halovány utalást, de mindenképp érdemes figyelembe venni. Várhatóan csak ősszel kerül sor a Note II utódjának hivatalos leleplezésére, s addig is kiszivárgott infók hada várható, így nem sokáig maradnak bizonytalanságban a rajongók.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza