A Google Play szülinapi kedvezményekkel kedveskedik

Czipperer Dia - 2013. március 6.

Már egy éve, hogy az Android Marketből Google Play lett. Az évforduló alkalmából ajándékokkal kedveskednek az Android felhasználóknak. 

Bár Android Market már 2008 óta létezik, tavaly, március 6-án történt a nevezetes névváltoztatás, amelyet most nagy ünneplés kísér. Sajnos nálunk nem jár ez akkora örömmel, mint külföldön, hiszen inkább nekik jár az igazi ajándékáradat. De azt érdemes tudni, hogy a keresőóriás nem csak egy napig ünnepel, így egy egész héten át szemezgethetünk a kedvezményekből.

 
Nézzük, a magyar felhasználók mikre „jogosultak”.
 
Két játéknál is ajánlott megragadni ezt az egy hetet, ugyanis a Yumby Smash és Gnome Village is tartogat számunkra meglepetéseket. Míg az előbbiben exkluzív tartalmakat, az utóbbiban karaktereket és küldetéseket kapunk a játékhoz. Aki a kedvezményekre utazik, az is talál magának valót: ha a Hotels.com alkalmazással foglaljuk le szállásunkat, 10%-ot elengednek az árból. A Fancy alkalmazáshoz pedig ajándékkártyát (15 dollár) kapunk, ha először rendelünk. Bár ingyenes szállítás is jár hozzá, de sajnos ez csak az USA-n belül.
 
A Google Play oldalán részletesen olvashatsz a szülinapi kedvezményekről.
 
 
Forrás: Mashable.com
Vissza