Az ASUS „fémes csodát” ígér az MWC-n

Czipperer Dia - 2013. február 21.

A Mobile World Congress-szen több nagy durranásra is számíthatunk, melyek közül az egyik legtitokzatosabb az ASUS „fémes csodája”. Egy reklámfilm is megjelent már a közelgő bejelentésről.

Február 25-én veszi kezdetét a Mobile World Congress Barcelonában, ahol több nagy bejelentésre is számíthatunk, többek között az ASUS legújabb termékeit is megismerhetjük. A tajvani gyártó már egy kedvcsináló videót is készített az alkalomra, hogy felborzolja a rajongók kedélyeit.

Többen már előre bejelentették, mire készülnek az idei MWC-n, mások azonban erősen titkolóznak, ahogy ezt az ASUS is teszi. A reklámfilmből csak annyit tudunk meg, hogy nagy bejelentésre készülnek. „Fémes csodát” emlegetnek a videóban, de pontosan nem tudjuk, mit is takar ez. Utalhat a debütáló készülékek vázára, vagy egy teljesen új modellre. Mindenesetre a videó elég elvont ahhoz, hogy több mindenre asszociáljunk.

A helyszín természetesen Barcelona, a főszereplő pedig egy UFO, amely éppen egy templomon landol. Metaforikusan ez akár áttörést, innovációt is jelenthet. Azt azonban pontosan nem lehet tudni, mit tartogat a felhasználók számára a cég, de a honlapjukon az eseménnyel kapcsolatban ezt a mondatot lehet olvasni: „In Search of Incredible”, másodcímként pedig: „Asus launches the Next Mobile Transformation”. Ezek azért sejtetik, hogy nem mindennapi bejelentésre készülnek.

 
 
 
Forrás: CNET.com
Kulcsszavak: bejelentés, MWC, fém, ASUS
Vissza