Fotón az LG Optimus G Pro nemzetközi változata

Farkas Norman - 2013. február 13.

Az LG közzétett egy sajtófotót az Optimus G Pro nemzetközi piacra szánt változatáról, melynek érdekessége, hogy előlapján egy 2,5 dimenziós hatású, hajlított üvegborítás kapott helyet.

Hírmorzsák egész sora gyűlt össze az Optimus G Pro mobilról, azaz az LG idei csúcsmodelljéről az utóbbi napokban. Az eredetileg kizárólag Japánba, illetve az NTT docomo szolgáltató kínálatába szánt, 5,5 colos Full HD kijelzővel és négymagos processzorral szerelt újdonságról kiderült, hogy készül belőle egy nemzetközi változat, mely egy kiszivárgott reklám szerint biztosan kapható lesz Dél-Koreában, s később valószínűleg egyéb régiókba (például Európába) is beteheti a "lábát".

Az LG a minap közzétett egy sajtófotót a Mobile World Congress során bemutatkozó jövevényről. Az alábbi képet személve megállapíthatjuk, hogy a nemzetközi Optimus G Pro külseje sokban eltér a japán kiadásétól, aminek főként azok örülhetnek, akiknek már a Nexus 4-en megtetszett a csillogó hátlap. Érdekesség, hogy a telefon kijelzőjét egy hajlított üveg védi, mely 2,5 dimenziós hatású.

Egyelőre rejtély, hogy pontosan milyen felszereltséggel érkezik a nemzetközi G Pro, de az eddigi infók szerint japán testvérméhez hasonlóan 5,5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású érintőképernyőt, négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzort és 13 megapixeles hátlapi kamerát tudhat magáénak.

 

 

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza