Bemutatkozott az LG Optimus L sorozat második generációja

Farkas Norman - 2013. február 12.

A kisebbik dél-koreai gyártó már az MWC előtt lerántotta a leplet az Optimus L-Series II modellekről, azaz az L3 II, L5 II, L7 II és L7 II Dual okostelefonokról. A középkategóriás újdonságok szinte minden téren előrelépést mutatnak elődjeikhez képest.

Az LG gondolt egyet, s hivatalosan bemutatta az L-Series II mobilokat, melyek közül a legerősebbet, pontosabban annak kétkártyás változatát már korábban megismerhettünk a kiszivárgott infóknak köszönhetően. A gyártó nem árult el mindent az újdonságokról, azok részletes felszereltségére csak a Mobile World Congress során derül majd fény.

Amit jelenleg tudunk, hogy lesz LG Optimus L3 II, L5 II, L7 II és L7 II Dual modell, méretük és áruk pedig valamelyest igazodik a nevükben található számokhoz. Jó hír, hogy mindegyik készülék tudás és külső megjelenés tekintetében is jelentős fejlődést mutat elődjéhez képest.

 

 

A Optimus L3 II 3,2 hüvelykes, 320 x 240 pixel felbontású IPS érintőképernyővel és 1540mAh kapacitású akkumulátorral érkezik,az Optimus L5 II pedig 4 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású kijelzőt és 1700mAh kapacitású akkumulátort tudhat magáénak.

A sorozat legerősebb tagjáról többet árult el a gyártó. A 121,5 x 66,6 x 9,9 milliméteres Optimus L7 II fedélzetén az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot, működéséért pedig egy 1GHz-es, kétmagos Qualcomm (MSM8225) processzor felel, amit 768MB RAM, 4GB belső tárhely, microSD kártyafoglalat, 2460mAh kapacitású akkumulátor, valamint VGA előlapi- és 8 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamera egészít ki. A telefon előlapján egy 4,3 hüvelykes, 800 x 480 képpont megjelenítésére alkalmas IPS érintőképernyő terül el.

Ahogy fent említettük, egy kétkártyás változat is készül az Optimus L7 II-ből. Az L7 II Dual névre keresztelt jövevény már ezen a héten landol az orosz piacon. A készülék felszereltsége nagyjából megegyezik az egykártyás testvérmodellével, csupán annyi az elétérés, hogy plusz egy SIM foglalat került bele és háza egy milliméterrel hosszabb lett.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza