Megújult Series 7 Chronos notebook és a Series 7 Ultra

Kütyü Magazin - 2013. február 11.

A Samsung az Európai Fórum keretében bemutatta a megújult Series 7 notebook sorozatát: a professzionális teljesítményű, továbbfejlesztett Series 7 Chronost, valamint a Series 7 Ultrát, amely a magas teljesítményével és érintővezérlésével kiemelkedik az ultrabookok mezőnyéből.

Megújult Series 7 Chronos

Az új Series 7 Chronos elődjénél vékonyabb és könnyebb házban kínál professzionális teljesítményt. A gyorsabb adatfeldolgozást a RAMaccelerator (Ramgyorsító) nevű új szoftver garantálja, amely akár 150 százalékkal képes megnövelni a notebook gyorsaságát a rendelkezésre álló memória még jobb kihasználásával. A tízujjas multi-touch vezérlés még tovább javítja a felhasználói élményt, mivel lehetővé teszi, hogy a felhasználók ne csak az touchpaddel és a billentyűzettel, hanem közvetlenül a képernyő megérintésével is vezérelhessék a készüléket. Az elődei kialakítását követő új Series 7 Chronost négymagos Intel processzorral, 16GB memóriával, akár 1TB tárhellyel és 2GB dedikált külső grafikus memóriával szerelték fel. Alumínium háza így is csupán 20,9 mm vastag.

Nagy felbontású, 300nit fényerejű, full HD kijelzővel (1920x1080), JBL optimalizált hangszórók révén biztosított gazdag hangzással, lenyűgöző grafikai teljesítménnyel, valamint még hosszabb, 11 órás üzemidőt biztosító akkumulátorral felel meg a legkomolyabb felhasználói igényeknek is. A Series 7 Chronos notebook mindössze 2 másodperc alatt életre kel alvó állapotból, a kikapcsolt készülék teljes felállása pedig mindössze 12 másodpercbe kerül.

 

Series 7 Ultra

A 7-es sorozat első ultrabookját, a Series 7 Ultrát elsősorban multimédiás felhasználásra szánták, nagyszerű audiovizuális teljesítménnyel büszkélkedhet. A felhasználók a multimédiás tartalmakat a 350nit fényerejű Full HD kijelzőn (1920x1080) a beépített JBL hangszóróknak köszönhető gazdag hangzással élvezhetik. Az ultrabook képernyője fényesebb és szélesebb, mint az előző modelleké, és 178 fokos betekintési szöget kínál.

Az ultrabook akkumulátora akár nyolc órányi üzemidőt tesz lehetővé, a legújabb Intel Core i5 vagy i7 processzor, valamint az akár 256GB SSD pedig még a legkomolyabb igényekhez szükséges teljesítményt is garantálja. Tízujjas, könnyen kezelhető, érintővezérléses technológiája, valamint a hat másodperces rendszerfelállási idő maximális teljesítményt garantál útközbeni használat során is. A készülék 4G LTE csatlakozási lehetőséggel is kapható lesz, három USB porttal és LAN porttal van felszerelve. Szükség esetén a keskeny biztonsági zár segítségével helyezhető biztonságba.

A készülékek specifikációját innen töltheted le (angolul, pdf formátumban).

 

 

 

Vissza