Március 15-én mutatkozhat be a Galaxy S IV

Farkas Norman - 2013. február 7.

A friss hírek szerint már jövő hónap közepén lehullhat a lepel a dél-koreai óriás idei nagyágyújáról, melynek "személyében" a méltán népszerű Galaxy S sorozat negyedik tagját üdvözölhetjük.

Nem is olyan rég az a hír járta be a világot, hogy áprilisban kerül az üzletek polcaira a Samsung Galaxy S sorozatának negyedig tagja. A friss hírek (melyek mellesleg a SamMobile bennfentes informátoraitól származnak) szerint az S IV valóban áprilisban landolhat a piacon, ám a telefon hivatalos bemutatójára már március 15-én sor kerül. A Samsung állítólag azért hozta a tervezettnél előbbre az újdonság leleplezését, mert egyre nő a konkurensektől érkező Full HD kijelzővel szerelt okostelefonok kínálata, s nem szeretne lemaradni.

A pletykák szerint első körben Európában és Ázsiában lesz elérhető a fekete és fehér árnyalatban kiadásra kerülő csúcsmodell, s csak májusban vagy júniusban érkezik meg az ausztráliai és amerikai üzletekbe.

Az i9500 típusszámú Galaxy S IV tudását és külső megjelenését is homály fedi még, de az eddigi információk szerint 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású Super AMOLED HD kijelzőt, nyolcmagos Exynos 5 Octa processzort, szintén nyolcmagos Mali-T658 grafikus gyorsítót, 2GB RAM-ot, valamint 13 megapixeles hátlapi- és 2 megapixeles előlapi kamerát tudhat magáénak, fedélzetén pedig az Android 4.2.1 Jelly Bean operációs rendszer fogadja majd a felhasználókat.

 

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: Samsung, Galaxy S IV
Vissza