Kistestvért kaphat a kínai penge – Ascend P2 mini

Farkas Norman - 2013. február 6.

A legfrissebb hírek szerint a Huawei Ascend P2 mellett annak kisebb kijelzővel és szerényebb hardveres felszereltséggel ellátott "mini" kiadása is bemutatkozhat a február végén megrendezésre kerülő Mobile World Congress során.

Mint tudjuk, a Huawei gőzerővel készül a hónap végén Barcelonában megrendezésre kerülő Mobile World Congressre, ahol minden idők legvékonyabb okostelefonját kívánja a nagyközönség elé tárni az Ascend P2 személyében. A friss információk szerint a 5 hüvelykes Full HD kijelzővel, négymagos, 1,8GHz-es processzorral, 3000mAh kapacitású akkumulátorral és 13 megapixeles hátlapi kamerával felvértezett, szuperkarcsú csúcsmobil mellett annak kisebb kijelzővel és harmatosabb hardverrel szerelt kiadása is bemutatkozhat a rendezvényen, várhatóan Ascend P2 mini néven.

Egyelőre nincsenek pontos információk a kompakt kialakítású jövevény tudásáról, de a várakozások szerint Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszert, 4 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású (HD) érintőképernyőt, kétmagos processzort, minimum 1GB RAM-ot és 8 megapixeles hátlapi kamerát tudhat majd magáénak.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza