ASUS VivoTab Smart Tablet: komromisszummentes Windows 8 élmény kedvező áron

Kütyü Magazin - 2013. január 3.

Az ASUS ma újabb windowsos mobil eszközt jelentett be: a 10,1 hüvelykes HD-kijelzővel felszerelt VivoTab Smart táblagép megfizethető áron kínál teljes körű Windows 8 használatot. A VivoTab Smart munkához és játékhoz is tökéletes, otthon és útközben is remekül használható.

Tökéletes a munkához, ideális a szórakozáshoz

A mindössze 9,7 mm vastag és 580 gramm súlyú ASUS VivoTab Smart 10,1 hüvelykes LED-es háttérvilágítású képernyője kristálytiszta, 1366 x 768 képpontos HD felbontású. Az IPS kijelzőtechnológia 178 fokos betekintési szöget kínál és gondoskodik arról, hogy az éles és ragyogó képet oldalról is látni lehessen. A VivoTab™ Smart ötpontos, többujjas érintéses vezérlése gördülékeny Windows 8 használatot tesz lehetővé. A TranSleeve billentyűzet pedig egy olyan innovatív kiegészítő, amely a fedél, a billentyűzet és az állvány előnyeit egyesíti magában: nem csak a gépeléshez nyújt segítséget, de védi is a táblagépet.A kétmagos Intel Atom Z2760 processzorral felszerelt VivoTab Smart gyors és rendkívül jó válaszkészségű, ugyanakkor egyetlen feltöltéssel akár 9,5 óráig is használható akkumulátorról. A VivoTab Smart tulajdonosának nem kell izgulnia: az eszköz teljes kompatibilitást kínál a Windows 8 Store és Desktop alkalmazásokkal, emellett a meglévő perifériák széles választékához „plug and play” támogatást nyújt.

Az ASUS VivoTab Smart az elő- és a hátoldalon is kiváló minőségű kamerákkal dicsekedhet. A 8 megapixeles, autofókuszos, ötelemű objektívvel felszerelt, 1080p Full HD videofelvételre is képes hátoldali kamerával kristálytisztán megörökíthetők a legnagyszerűbb pillanatok, a 2 megapixeles előoldali kamera pedig tökéletes a videocsevegéshez. A VivoTab Smart emellett a méltán híres ASUS SonicMaster audiotechnológiával gondoskodik a fantasztikus hangminőségről, mindenféle hanganyag esetében, a saját beépített sztereo hangszóróival.

Árak és elérhetőség

AZ ASUS VivoTab Smart porcelánfehér, gyémántkék és pipacspiros színben kapható. Magyarországon a hivatalos ASUS viszonteladóknál érhető el. A VivoTab Smart ajánlott kiskereskedelmi ára 499 USD a Wi-Fi-vel felszerelt modell esetében, és 599 dollár a Wi-Fi + 4G LTE (opcionális) modell esetében.
Az ASUS TranSleeve billentyűzet külön lesz megvásárolható. További információkért fordulj a helyi ASUS kereskedelmi képviselőkhöz.

 

 

Vissza