Nokia Lumia 920, HTC One X+ és Windows Phone 8S by HTC a Telenornál

forrás: Prím Online - 2012. december 5.

Két új HTC készülékkel és különleges akciókkal várja ügyfeleit az adventi időszak kezdetén a Telenor. A HTC One X+ mellett december 4-től elérhető a szolgáltatónál a gyártó másik újdonsága, a Windows Phone 8S by HTC is. Emellett a Limit +Net előfizetést választó ügyfelek december 7-ig négy népszerű androidos készüléket vásárolhatnak meg 0 forintért. A Nokia Lumia 610 készüléket választó előfizetők pedig most Xbox 360 játékkonzolt is vásárolhatnak részletfizetéssel.

Megérkezett a Telenorhoz a HTC új csúcskészüléke, a HTC One X+. A One X továbbfejlesztett változata a négymagos, 1,7 gigahertzes processzornak köszönhetően 67 százalékkal gyorsabb elődjénél, így jól kihasználható vele az Android Jelly Bean operációs rendszer és a Hipernet minden előnye. A 4,7 hüvelykes, Gorilla Glass 2 üveggel védett Super LCD 2 kijelző extrém körülmények között is jól látható. A HTC One X+ 8 megapixeles, HD videók készítésére is alkalmas kameráját egyetlen gombnyomással aktiválható sorozatfelvétel funkcióval is felszerelték, így garantáltan tökéletes fotók készíthetők vele. A fekete színben elérhető HTC One X+ beépített Beats Audio™ funkciója pedig magával ragadó zenehallgatási élményt nyújt.



A tajvani gyártó másik újdonsága, a Windows Phone 8S by HTC a Microsoft legújabb operációs rendszerét használja. A fekete-kék és fekete-fehér színkombinációkban kapható okostelefon mindössze 113 gramm súlyú, a megbízható teljesítményről az optimalizált akku és a kétmagos, 1 gigahertzes processzor gondoskodik. A kiváló látvány a 480x800 pixeles felbontású, Gorilla Glass-szal ellátott Super LCD érintőképernyőnek köszönhető, míg a beépített Beats Audio™ funkcióval a zenék és videók tökéletes hangminőségben élvezhetőek. Az 5 megapixeles és automata vakus kamerával a külön gomb segítségével akár a lezárt képernyővel is lehet fotókat készíteni.
 

További jó hír a Windows Phone rajongóknak, hogy december 4-től a Telenor kiemelt üzleteiben is elérhető a Nokia Lumia 920.

Az ünnepi időszak beköszöntével kártyás előfizetőire és a videojátékokért rajongó ügyfeleire is gondol a Telenor. A szolgáltató „Mikulás akciójában”, december 3. és 7. között a Huawei Ascend Y200, az LG Optimus L3, a ZTE Atlas 3.5 W, valamint a Samsung Galaxy mini készülékek Limit +Net előfizetéssel 0 forintért vásárolhatók meg, kétéves hűség mellett.

A különleges, videojáték-rajongóknak szóló akció keretében december 4. és január 14. között a Telenor Netshopjában vagy üzleteiben Nokia Lumia 610 okostelefont választók részletfizetéssel vásárolhatnak 4 GB-os Xbox 360 játékkonzolt, két év hűség és tarifamegtartás mellett. A konzolhoz a Forza Motorsport 4 játék mellett egy három hónapos Xbox Live Gold előfizetés is jár ajándékba.

További információk és készülékárak a Telenor oldalán találhatók.

Vissza