Fujitsu Arrows V F-04E - Japán mindentudó

Farkas Norman - 2012. november 28.

A japán NTT DoCoMo kínálatában debütált a Fujitsu négymagos Nvidia Tegra 3 processzorral, HD kijelzővel, 64GB tárhellyel és ujjlenyomat-olvasóval felvértezett strapamobilja.

A nemrég bemutatott Fujitsu Arrows  V F-04E jelzésű újdonság vélhetően világszerte nagy sikernek örvendene, ám bánatunkra kizárólag Japánban kerül forgalomba.

Az NTT Docomo szolgáltató kínálatában fehér, magenta és fekete árnyalatban megjelenő okostelefonba szinte mindent belepréseltek, amit egy ilyen kütyübe a tudomány mai állása szerint lehetséges, ennek megfelelően egy rendkívül sokoldalú és nagy tudású modellt tisztelhetünk "személyében".

Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer köré épülő Arrows V F-04E lelke egy 1,5GHz-en pörgő, négy plusz egy magos Nvidia Tegra 3 processzor, melyet egy 12 magos GeForce GPU egészít ki. A 4,7 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású (HD) érintőképernyővel, 64GB belső tárhellyel, 13 megapixeles kamerával, LTE modemmel és ujjlenyomat-olvasóval felvértezett készülékből nem maradt ki a GPS, a WiFi, a Bluetooth és az NFC modul sem, mi több a DLNA támogatást, valamint az 1-Seg tévévevőt sem kell hiányolnunk belőle. A telefon érdekessége, hogy az IP58 szabványnak megfelelően  megbirkózik a porral és a vízzel, tehát kiemelkedő tudásához viszonylag strapabíró burkolat párosul.

 

[Forrás: Engadget]

 

Vissza