Philips W832 Xenium - Ha fontos az üzemidő

Farkas Norman - 2012. november 22.

A Philips előrukkolt egy kétkártyás okostelefonnal, mely tudása helyett a kellemesen hosszú üzemidejével próbálja levenni a lábukról a felhasználókat. A kétmagos processzorral szerelt W832 Xenium akár 11 órányi telefonbeszélgetésre is alkalmas egyetlen töltéssel.

A Philips nem igazán gyúr a "világ legnagyobb okostelefon gyártója" címre, de azért időről időre előrukkol egy-egy érdekes ajánlattal, melyekkel valahogy mindig feldobja az amúgy egyre zsúfoltabb kínálatot.

A gyártó legújabb üdvöskéje a W832 Xenium névre keresztel kütyü, melynek két érdekessége van. Az egyik, - amely manapság nem is annyira nagy durranás - hogy dual SIM-es mivoltából eredően két hálózat egyidejű elérésére is alkalmas, a másik pedig, hogy 2400mAh kapacitású akkumulátora akár 9 órányi netezést, vagy 11 órányi beszélgetést tesz lehetővé egy feltöltéssel. Ez utóbbi jellemző nagy erény napjainkban, hiszen a legtöbb okostelefon igen harmatos üzemidőt produkál.

Az üzemidő bajnok Philips mobil meghajtásáért egy kétmagos, 1GHz-es processzor felel,  melyet microSDHC kártyával bővíthető, 4GB méretű belső tárhely, WiFi, GPS és Bluetooth modul, 8 megapixeles hátlapi kamera , valamint egy 4,5 hüvelykes, 960 x 540 pixel felbontású (qHD) érintőképernyő egészít ki. A készülék fedélzetén az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer teljesít szolgálatot.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza