Oppo Ulike 2 - Tükröm, tükröm

Farkas Norman - 2012. november 21.

Az Oppo a hölgyeket veszi célba legújabb készülékével, amely 5 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik, így egyfajta sminktükörként is funkcionálhat.

Az Oppo legújabb okostelefonja nem csak külsejét, hanem funkcionalitását tekintve is a vonzó lehet a hölgyek számára. Az Ulike 2 névre hallgató, U705T típusú újdonság ugyanis egy 5 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik, mely a 4,5 hüvelykes, 960 x 540 pixel felbontású érintőképernyővel kiegészülve kiváló digitális tükröt alkothat. Az Oppo persze itt nem állt meg, a zoomolás és a tónusbeállítás lehetősége mellett szemkiemelő és ráncsimító opciókkal is felvértezte a kütyüt, hogy a lehető legtökéletesebb önarcképek készülhessenek.

A szokatlanul nagy felbontású előlapi képérzékelő és a méretes kijelző tehát szuper párost alkot, melynek köszönhetően az Oppo Ulike 2 a sminktükör szerepét is gond nélkül be tudja tölteni. A szelídséget sugárzó fehér színben tündöklő, szögletes - kicsit a Sony mobilok formavilágát idéző - okostelefon ezzel a képességgel nagy sikert arathat a hölgyek körében, s persze ne felejtsük el, hogy az önarcképkészítésben is ott van a szeren.

A 127 x 63,7 x 8,95 milliméteres okostelefon egyébként az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer köré épül, meghajtásáért pedig egy kétmagos processzor és 1GB RAM felel. A mobil hátlapján egy 8 megapixeles kamera csücsül, melyet LED villanó segít gyenge fényviszonyok között.  Az alkalmazásokat és a multimédiás tartalmakat (például a hibátlan önarcképeket) a 16GB méretű belső tárhelyre pakolhatjuk.

Te az Oppo hölgymobiljában, van a Samsung új La Fleur sorozatában látsz több fantáziát?

 

 [Forrás:Unwired View]

Vissza