Full HD kijelzős, kétkártyás hibriddel készül a Lenovo

Farkas Norman - 2012. november 19.

A Sina Weibo közösségi oldalon terjedő pletykák szerint egy nagy méretű, Full HD felbontású érintőképernyővel felvértezett dual SIM-es okostelefont készül piacra dobni  a Lenovo.

A Lenovo egyre több izgalmas mobiltelefonnal képviseli magát a piacon, s esze ágában sincs lemaradni a nagyoktól. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a kínai gyártó az elsők között akar előrukkolni Full HD kijelzős okostelefonnal.

A Sina Weibo közösségi oldalon szárnyra kelt pletykák szerint hamarosan bemutatkozhat a Lenovo 1920 x 1080 pixel felbontású érintőképernyővel ellátott mobilja. Egyelőre nem tudni, hogy mekkora lesz a telefon megjelenítője, de feltételezések szerint átmérője 4,5-5,5 col közé tehető. A forrás azt állítja, hogy a jövevényen a Lenovo saját kezelőfelületével felturbózott Android rendszer teljesít majd szolgálatot, hátlapja alatt pedig nem egy, hanem két SIM foglalat kap helyet, tehát egy kétkártyás csúcsmodellt köszönthetünk majd "személyében".

Még rengeteg kérdőjel övezi a Lenovo újdonságát, ám a hírek szerint már az utolsó fázisban jár a fejlesztése, így hamarosan hivatalosan lehullhat róla a lepel a cég anyaországában. Csak reménykedhetünk abban, hogy a kütyü később egyéb régiókban is forgalomba kerül.

 



 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza