Android 4.1.2 firmware Galaxy S II-re

Farkas Norman - 2012. november 19.

Kiszivárgott a Galaxy S II nem hivatalos Android 4.1.2 Jelly Bean tesztszoftvere, mely a friss operációs rendszer újításain túl a Samsung Nature UX kezelőfelületét és saját minialkalmazásait, illetve szolgáltatásait is tartalmazza.

Hamarosan érkezik az Galaxy S II (i9100) Android 4.1 Jelly Bean frissítése, ám azok a felhasználók, akik türelmetlenek és egy kicsit értenek a telefonjuk szoftveres mókolásához - no és persze vállalják a buherálással járó kockázatokat - máris feltehetik a nem hivatalos 4.1.2 Jelly Bean teszt ROM-ot a készülékre.

A friss Android rendszer újításait (pl.: Google Now, Project Butter, új értesítési sáv) és a Samsung TouchWiz Nature UX kezelőfelületét, valamint hozzáadott funkcióit (pl.: S Cloud, új widgetek az S III-ból, Pop-up Play, Direct Call, Smart Stay, stb.) egyaránt tartalmazó szoftver egy XDA-Developers fórumozó, izap jóvoltából került nyilvánosságra és immár letölthető a SamMobile oldaláról.

Mivel egy teszt firmware-ről van szó, ezért hivatalosan nem érhető el KIES frissítőprogramban és tartalmazhat kisebb bugokat.

 

[Forrás: SamMobile]

Vissza