HTC Deluxe néven érkezik a DROID DNA Európába szánt változata

Farkas Norman - 2012. november 16.

Kiderült, hogy tajvani gyártó nemzetközi piacra szánt, Full HD kijelzővel szerelt csúcsmobilja HTC Deluxe néven kerül majd az üzletek pocaira. Ez nem minden, ugyanis egy sajtófotó is felbukkant az újdonságról az @evleaks jóvoltából.

Japánban a HTC J Butterfly, az amerikai Verizon Wireless szolgáltatónál pedig a DROID DNA "személyében" ismerhettük meg a tajvani gyártó 5 hüvelykes, Full HD kijelzővel felvértezett csúcsmodelljét. Tudtuk, hogy egy nemzetközi változat is készül az újdonságból, ám arra nem számítottunk, hogy már ma megtudhatjuk a nevét, s mi több egy kiszivárgott sajtófotón is megtekinthetjük.

Az eddigi tapasztalatok alapján igen megbízható @evleaks tette közzé az alábbi sajtófotót, melyen állítása szerint a HTC J Butterfly és a DROID DNA nemzetközi piacra szánt, így Európában is megjelenő változata csodálható meg. A jövevény alig különbözik a már bemutatott testvéreitől: meghajtásáért egy négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzor felel, előlapján pedig egy 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású megjelenítő kapott helyet.

A forrás szerint a készülék HTC Deluxe néven kerül bemutatásra, s ebben van is némi logika, hiszen korábban többször találkoztunk egy bizonyos HTC DLX-szel, melynek neve kétség kívül a Deluxe rövidítése. Érdekesség, hogy viszonylag friss információk szerint a HTC DLX néven emlegetett kütyü december 6-án debütál Kínában, így felmerüla  kérdés, hogya vajon mikor érkezik meg a mi kontinensünkre?

Egyelőre nem tudni, hogy hivatalosan mikor hullik le a lepel a HTC legújabb zászlóshajójáról és persze az is rejtély még, hogy mikor, s milyen árcédulával lesz kapható a készülék.



 

[Forrás: Engadget]

 

Vissza