32GB-os Nexus 7 tablet és Samsung Nexus 2 mobil a láthatáron

Farkas Norman - 2012. október 4.
A brit Carphone Warehouse adatbázisában bukkant fel az eddig hivatalosan be sem mutatott, 32GB belső tárhellyel szerelt Nexus 7 tablet és a rejtélyes Samsung Nexus 2 nevű modell.

Az alant látható, Droid-life által felfedett fotón a brit Carphone Warehouse kereskedő adatbázisa szerepel, pontosabban az adatbázis találatai a Nexus kucsszóra. Rögtön két érdekesség is szemet szúr a képen: az egyik a 32GB memóriával szerelt Asus Nexus 7 táblagép WiFi only verziója, a másik pedig egy Samsung Nexus 2 néven szereplő eszköz.

Mint tudjuk, az Asus Nexus 7 jelenleg csak 8 és 16GB-os verzióban érhető el, de mivel az Android 4.1 Jelly Bean rendszerű tablet nem rendelkezik microSD kártyahellyel, ezért nem is annyira meglepő, hogy egy nagyobb tárhellyel felvértezett változat kiadása mellett döntött a gyártó.

Ami a Samsung Nexus 2-t illeti, valószínűleg egy új Android referenciamodellről van szó, de elképzelhető, hogy a név mögött a Galaxy Nexus bújik meg, hiszen a 2010-ben megjelent Nexus S volt az első, a Galaxy Nexus pedig a második ilyen készülék, mely a Samsung gyártósoráról került le. A pletykák szerint egyébként 2012 utolsó negyedévében több Nexus megjelenésére lehet számítani, melyek egyike lehet a HTC Nexus 5 és az Optimus UI 3.0 nélkül érkező LG Optimus G is.

 



 

[Forrás: Into Mobile]

Vissza