Videón a Galaxy Note II legizgalmasabb funkciói

Kütyü Magazin - 2012. október 1.

A Samsung közzétette a Galaxy Note II bemutató videóját, mely leleplezi a készülék főbb tulajdonságait és funkcióit. A több mint 7 perces felvételen olyan izgalmas szolgáltatásokra derül fény, mint a két ablakot, illetve alkalmazást egyszerre a képernyőre varázsoló Multiwindow, vagy a legelőnyösebb kép elkészítésében segítő Best Face.

A dél-koreai gyártó új okostelefon-táblagép hibridje, az 5,5 hüvelykes érintőképernyővel szerelt Galaxy Note II igen ütős hardvert tudhat magáénak, éppen ezért nincs kétségünk afelől, hogy a tavaly bemutatott Note méltó utódját köszönthetjük személyében.

A közelmúltban megjelent a készülék bemutató videója, amely végigfut a telefonban fellelhető érdekes és hasznos funkciókon. A felvételen felbukkannak már ismert fícsörök, mint például az S Beam, az S Voice, vagy a Popup Video, de egészen új szolgáltatásokkal is találkozhatunk. Ez utóbbiak csoportjába tartozik az Air View, melynek lényege, hogy elég az S Pen tollal az adott elem fölé mennünk, hogy "belenézhessünk" anélkül, hogy megnyitnánk. Ez a galériában lévő videók esetén instant, kis képernyős indítást, a videón belül pillanatképpel párosuló tekerést, a listázott e-maileknél pedig az első sorok kis ablakban való megjelenítését jelenti. Szintén ütős újdonság a Multiwindow opció, mely lehetővé teszi, hogy egyszerre két alkalmazás képe, illetve "ablaka" kerüljön ki a képernyőre. Bár a szolgáltatás csak bizonyos alkalmazásokat képes egymás alá biggyeszteni, haszna így is jelentős lehet a mindennapok során. A Best Face egy fotós okosság, mely gondoskodik arról, hogy fotóalanyainkról mindig előnyös képet készíthessünk.

A felsoroltakon kívül egyéb kényelemnövelő és a hardverben rejlő tudás kiaknázását segítő programok is bemutatkoznak az alábbi videóban, ezért mindenkéépp tekintsd meg, ha kíváncsi vagy a Note II szoftveres oldalára.

 

 

Vissza