Bemutatkozott a ZTE Grand Era

Farkas Norman - 2012. szeptember 19.

A kínai gyártó bemutatta legújabb csúcsmodelljét, a négymagos Nvidia Tegra 3 processzorral és 4,5 hüvelykes HD kijelzővel felvértezett, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapú Grand Erát.

Mindössze 7,9 milliméter vastag ZTE Grand Era U985 személyében ismerhettük meg a kínai gyártó új felső kategóriás modelljét.

A China Mobile-lal közösen bemutatott újdonság támogatja az TD-SDCMA hálózatokat, szupervékony házába pedig olyan elemek kerültek, mint a 4,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású HD érintőképernyő, az 1,5GHz-es, négy plusz egy magos Nvidia Tegra 3 processzor, vagy a 8 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamera. A telefon természetesen tartalmaz WiFi, Bluetooth és GPS modult, microSD kártyahelyet, illetve előlapi kamerát (1,3MP) is, szupergyors processzorát pedig 1GB RAM és 8GB belső tárhely egészíti ki. A telefon energiaellátásáért egy 2000mAh kapacitású akkumulátor felel.

A Grand Era U985 kizárólag Kínában lesz elérhető, de a ZTE szerencsére egyéb Grand Era változatokat is kiad, melyek a nemzetközi piacon hódíthatnak. Ilyen például a szupergyors adatátviteli képességekkel kecsegtető Grand Era LTE, vagy az alacsonyabb árszegmensbe szánt, kétmagos processzorral szerelt Grand Era V970 és U930.



 

[Forrás. ZTE]

 

Kulcsszavak: HD, quad-core, Kína, ZTE
Vissza