Canon PowerShot S110 fényképezőgép SELPHY CP900 fotónyomtatóval

forrás Prim Online - 2012. szeptember 17.

Két új, egymáshoz kapcsolódó terméket jelentett ma be a Canon – a PowerShot S110 fényképezőgépet és a SELPHY CP900 fotónyomtatót.

SELPHY CP900: Egyszerű fotónyomtatás vezeték nélkül

A beépített Wi-Fi támogatással rendelkező SELPHY CP900 remek megoldást kínál a hordozható készülékeken található képek számítógép és vezeték nélküli kinyomtatására. Az okostelefon- és táblagép-felhasználók azonnal fotólabor minőségű nyomatokat készíthetnek fényképeikről az ingyenes Canon Easy-PhotoPrint alkalmazásával, a PictBridge via Wireless LAN szabvánnyal kompatibilis, Wi-Fi-s, digitális fényképezőgépekről – mint például a PowerShot S110 – pedig közvetlenül a megjelenítő képernyőről lehet nyomtatni. Számos más készülékről – például számítógépekről, kompatibilis memóriakártyákról és USB flash-meghajtókról – is nyomtathatók fényképek.


A SELPHY CP900 könnyű, hordozható kialakításával, egyszerű felhasználói felületével és gombelrendezésével minden eddiginél egyszerűbbé teszi a nyomtatást akár otthon, akár az ismerősök vagy családtagok meglátogatása közben. A hatékonyabb megjelenítés és kezelés érdekében egy dönthető, 6,8 cm-es (2,7”), színes LCD-képernyőről működtethető a SELPHY CP900, 13 nyelven. Gyorsan és egyszerűen kelthető életre a kreativitás: kevesebb, mint egy perc alatt készíthetők különféle méretű és elrendezésű fényképek a sokféle SELPHY nyomathordozóra, például igazolványképek, vagy az új, négyzet alakú (5 x 5 cm-es) matricák. A PowerShot S110 és a SELPHY CP900 tulajdonosai csatlakozhatnak a CANON iMAGE GATEWAY nevű online szolgáltatáshoz is, ahol akár 10 gigabájtnyi fényképet és videót tárolhatnak és oszthatnak meg.

 

Vissza