iPad billentyűzet háttérvilágítással a ZAGG gyártósoráról

Farkas Norman - 2012. szeptember 4.

A ZAGG nemrég bemutatta új, iPad-hez szánt Bluetooth billentyűzeteit. A ZAGGkeys PRO és PRO Plus billenyzűzetek rendkívül praktikus kiegészítők a pötyögni vágyó iPad tulajdonosok számára, ráadásul utóbbi háttérvilágítással is rendelkezik, így gyenge fényviszonyok között is biztosítja a precíz, hibátlan gépelést.

A ZAGGkeys PRO és PRO Plus billenyűzeteket biztos szeretni fogják azok az Apple iPad tulajdonosok, akik kényelmes szövegbevevitelre vágynak készülékükön. Mindkét kiegészítő Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a táblagéppel, a kütyü biztos rögzítéséért pedig mágnes felel. A klaviatúrákhoz egy védőtokot is kapunk, mely biztosítja, hogy azok használaton kívül is biztonságban legyenek.

A ZAGGkeys PRO Plus annyiban érdekesebb a sima PRO változatnál, hogy billentyűi háttérvilágítással rendelkeznek, így egyrész dekoratívabb, másrészt sötétben is kényelmesen, félreütés nélkül használható.

A ZAGG szerint az új billentyűzetek szabadalmaztatott kialakításának köszönhetően kompakt méretük ellenére természetes gépelési élményt nyújtanak, dedikált gomjaikkal pedig könnyen elérhetők az iPad egyes funkciói.

A ZAGGkexy PRO és PRO Plus szeptemberben landol a piacon, előbbi modell várható ára 99 dollár körül alakul, a háttérvilágítással bíró PRO Plusért pedig 129 dollárt kell majd kicsengetni.

 

 

 

 

[Forrás: Pad Gadget]

Vissza