Nokia PlayUp Bluetooth és NFC kihangosító: a JBL gyártósoráról

Farkas Norman - 2012. augusztus 31.
A finn gyártó a JBL-lel állt össze, hogy megalkossa a Nokia 360 kihangosító utódját, mely a PlayUp nevet kapta. A stílusában a Lumia modellekhez igazodó hangszóró a Bluetooth mellett NFC támogatással is rendelkezik, maximális hangereje pedig eléri a 89 dB-t.

A Nokia mindig is kiemelt figyelmet szentelt a mobil kiegészítőknek, s a jelek szerint ezen jó szókásán nem is kíván változtatni a finn gyártó. Ennek legfrissebb bizonyítéka, hogy a JBL-lel karöltve megalkotta a PlayUp kihangosítót, mely a Nokia 360 utódjának tekinthető.

A 3,5 mm-es jack aljzattal,valamint Bluetooth és NFC modullal egyaránt rendelkező - így különösen kényelmesen párosítható - eszköz akár 89 dB-es hangerővel is képes megszólalni, ám üzemideje nem éri el az előd szintjét; "csak" 10 órás üzemidőre képes egy töltéssel.

A 760 grammos, 118 x 118 x 128 milliméteres hangszóró kiemelkedő hangereje és vonzó csatlakoztatási lehetőségei mellett a külsejével hódíthat, ugyanis fekete, fehér, ciánkék és sárga színben is piacra kerül október tájékán, az új Lumia sorozat megjelenésével egyidőben.

 

 

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza