HTC One X+: 1,7GHz-en, Jelly Bean alapokon

Farkas Norman - 2012. augusztus 6.

A NenaMark2 tesztprogramban bukkant fel a HTC One X 1,7GHz-es Nvidia Tegra 3 processzorral szerelt változata, melynek fedélzetén az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer szaladgál.

Nemrég az a hír járta, hogy az amerikai T-Mobile a HTC jelenlegi csúcsmodelljének felturbózott verzióját, a One X+-t kívánja felvenni termékkínálatába. A One X+ négymagos Nvidia Tegra 3 processzora 1,7GHz-en pörög, s nagyjából ez az egyetlen tulajdonsága, mely megkülönbözteti a mezei One X-től. Kicsit sem furcsa, hogy a T-Mobile egy LTE modemet nélkülöző csúcsmodellt készül felvenni kínálatába, hiszen a szolgáltató nem rendelkezik ilyen hálózattal.

A Land of Droid szerint a fent ismertetett One X+ bukkant fel nemrég a NinaMark2 benchmark programban, HTC PM63100 néven. A megnövelt órajelű Nvidia Tegra 3 processzoráról felismerhető újdonság érdekessége, hogy a teszt program szerint az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer futott a fedélzetén. Erről arra következtethetünk, hogy a HTC One X+ lehet az első Jelly Bean alapú mobil a piacon, mely nem tartozik a Nexus modellek közé.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza