Most sokkal olcsóbban miénk lehet a Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE

Kütyü Magazin - 2012. július 27.

A szupergyors 4G mobilnetet is támogató Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE mától 40 ezer forint kedvezménnyel vásárolható meg a T-Mobile honlapján.

 

A T-Mobile 2012. január 1-jén indította el 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatását Budapesten. A szolgáltató a nyár során Budapest agglomerációjába is elviszi a 4G/LTE alapú mobilnetet és folytatódik Budapest lefedése is. Jelenleg kültéren­ a főváros lakosságának 98%-a, beltéren 73%-a számára elérhető a 4G/LTE szolgáltatás, a vidéki városok közül pedig már Siófok, Keszthely, Hévíz, Debrecen, Győr, Kecskemét és Szombathely városok nagy részén is.

A Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE az egyik legjobb eszköz a szélsebes internet szolgáltatás kiaknázására, s a T-Mobile akciójában mától negyvenezer fontinttal olcsóbban juthatunk hozzá a masinához. Fontos azonban megjegyezni, hogy a rendkívüli készülékajánlat csak a T-Mobile Net&Roll 4G, Aranykártyás Net&Roll 4G, Net&Roll M és L, továbbá aRelaxNet L mobilinternet díjcsomagra és az előfizetésre vállalt 2 éves hűséggel vehető igénybe új vagy meglévő havidíjas előfizetés esetén egyaránt. Az arany és platina szintű ügyfelek számára kamatmentes részletfizetés mellett is elérhető az akció. Mobilelőleg befizetése szükséges. Az ajánlat csak online megrendelés esetén,  2012. július 27. és augusztus 5. között, illetve a készlet erejéig érvényes.

További részleteket a T-Mobile holnapján olvashatsz az akcióról.

 

Vissza