Fotón a Sony LT30p Xperia Mint

Farkas Norman - 2012. július 26.

Lencsevégre került a Sony ütős hardverrel szerelt okostelefonja, az Xperia Mint. A felső kategóriás jövevény meglepően visszafogott külsőt kapott.

Nemrég a Bluetooth SIG jóvoltából fény derült a Sony LT30 technikai tulajdonságaira, ám eddig egyetlen fotó sem bukkant fel a japán gyártó újdonságáról. Most ez változott, ugyanis a Mobile-review kezelésbe vette a masinát és nem engedte ki a kezei közül anélkül, hogy lencsevégre kapta volna.

Az oldal megtudta az LT30p kódnevű telefonról, hogy egy 1,5GHz-es, kétmagos Snapdragon S4 processzor teljesít benne szolgálatot, melyet 1GB RAM  és 16GB - microSD kártyával bővíthető - belső tárhely egészít ki. Az is megerősítést nyert, hogy a készülék hátlapján egy 13 megapixeles kamera található. Érdekesség, hogy a Mobile-review szerint a telefon 1280 x 720 pixel felbontású LCD kijelzője 4,3 hüvelyk képátlóval bír, de az alant látható fotóból jól kivehető, hogy a Bluetooth SIG által megjósolt, 4,6 colos panel feszít az Xperia Mint előlapján.

A képeken látható készülék igen gyatra összeszerelési minőségről árulkodik, ezért elképzelhető, hogy csak a Mint egyik prototípusáról van szó, s egészen az IFA kiállításig várnunk kell, hogy teljes pompájában és végleges formájában megcsodálhassuk a Sony új nagyágyúját.

 

Sony Xperia Mint és Samsung Galaxy S III - jól látható, hogy nem 4,3 colos megjelenítőt kapott a Sony üdvöskéje

 

 

 

[Forrás: Engadget]

Kulcsszavak: Xperia, Sony
Vissza