iPhone 5 - További részletek

Farkas Norman - 2012. július 20.

A legfrissebb hírek szerint 1GB RAM, LTE hálózati támogatás és NFC modul is kerül a Apple következő okostelefonjába, ám a készülék sorozatgyártása csak nyár végén veheti kezdetét.

Bennfentes információk szerint egyszerűen képtelenség, hogy elindult volna az új iPhone gyártása, ugyanis a telefon még az úgynevezett EVT3 (Engeneering Verification Test 3 - Harmadik mérnöki ellenőrzés) ellenőrzési szakaszban van, így még két dizájnt érintő ellenőrzési fázison azaz DVT-n (Design Verification Test) kell átesnie, hogy a futószalagra kerülhessen, addig pedig bizony hónapok is eltelhetnek.

Ha a végleges készülék sorozatgyártása még nyár végéig várat is magára, a prototípusok és a különbőző komponensek próbagyártása már biztosan kezdetét vette.

Az aktuális tesztelési szakasz felfedése mellett a BGR informátora megerősítette, hogy az új iPhone 4G LTE hálózati támogatással, NFC modullal és 1GB RAM-mal rendelkezik, viszont az még nem tisztázott, hogy a telefon lelke egy két-, vagy négymagos processzor lesz-e.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

 

Kulcsszavak: iPhone, Apple
Vissza