Július 19-én startol Tajvanon a Sony Xperia Acro S

Farkas Norman - 2012. július 12.

A japán gyártó májusban mutatta be felső-közép kategóriás, kiemelkedő ellenálló képességgel bíró okostelefonját, az Acro S-t, mely a friss információk szerint már jövő héten landolhat a tajvani piacon.

Az ePrice értesülései szerint a Sony már július 19-én útjára indítja Tajvanon meglepően erős felszereltségű strapamobilját, az Xperia Acro S-t. Az információ hiteles lehet, hiszen a készülék megjelenését a májusi bejelentéskor a harmadik negyedévre ígérte a gyártó. A mobil valószínűleg Kínában is hamarosan megjelenik, ugyanis ott június végén rántották le róla a leplet.

Az Xperia Acro S várható ára egyelőre nem ismert, de a masina hardveres képességei alapján nem kis összegre kell számítani. Az Android 4.0 ICS rendszert futtató (4.1 Jelly Beanre frissíthető)  jövevény 4,3 hüvelykes HD kijelzővel, 1,5GHz-es kétmagos processzorral, 1GB RAM-mal, 16GB belső tárhellyel, valamint 12 megapixeles hátlapi- és 1,3 megapixeles előlapi kamerával érkezik. A telefon legérdekesebb jellemzője, hogy víz- és porálló burkolattal rendelkezik.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

 

Kulcsszavak: Sony, Xperia
Vissza