Piacon a ZTE Kis

Farkas Norman - 2012. július 12.

A kínai gyártó belépő szintű androidos okostelefonja tegnaptól az egyesült királysági Virgin Mobile szolgáltató kínálatát bővíti.

Egyre több ZTE okostelefon megjelenésére számíthatunk mostanában, hiszen a gyártó célja, hogy idén nem kevesebb, mint 35 millió készüléket értékesítsen. A sikerhez a Kis névre keresztelt modell is nagyban hozzájárulhat, hiszen a belépő szintű androidos mobilok között az egyik legkedvezőbb ajánlatnak számít.

A telefon az egyesült királysági Virgin Mobile szolgáltatónál jelent meg a tegnapi nap folyamán, s a Recombu forrásai szerint kártyás (Pay As You Go) csomagban mindössze 49,99 angol fontot kell érte kicsengetni. A furcsaság a dologban, hogy a szolgáltató weboldalán nem szerepel a kütyü, bár valószínű, hogy az üzletekben már megtalálható.

Hogy mit tud a masina? Nos a ZTE Kis - ahogy neve is sugallja - nem egy nagy tudású cucc. Az Android 2.3 Gingerbread rendszert futtató eszköz meghajtásáról egy 800MHz-es processzor és 256MB RAM gondoskodik, képalkotó képességeiért egy 3,2 megapixeles hátlapi kamera felel. A 3,5 hüvelykes, 480 x 320 pixel felbontású kijelzővel szerelt mobil WiFi és aGPS modult is kapott, belső memóriája pedig microSD kártyával (max. 32GB) bővíthető.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: ZTE, Virgin Mobile
Vissza