Miért jó az ASUS Transformer Pad Infinity? [Videó]

Kütyü Magazin - 2012. június 26.

Az ASUS egy nyolc perces reklámfilmet tett közzé, mely legújabb prémium kategóriás táblagépét, a Transformer Pad Infinity-t hivatott népszerűsíteni. A videóban megismerhetjük a gép legfontosabb funkcióit, technikai felszereltségét, a megszületéséhez vezető utat és azt is megtudhatjuk, milyen sokrétűen használhatjuk mindennapjainkban.

Az ASUS Transformer Pad Infinity személyében egy minden téren felsőkategóriás készüléket ismerhetünk meg. A táblagépet dizájnja, anyaghasználata és felszereltsége is az élvonalba helyezi.

Az unibody alumínium vázzal szerelt masina lelke egy négymagos, 1,6GHz-es NVIDIA Tegra 3 processzor, mely az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer gördülékeny futtatása mellett kiemelkedő teljesítményt ígér. A készülék 10,1 hüvelykes, 1920 x 1200 pixel felbontású IPS+ érintőképernyője gyönyörű képpel kecsegtet, ráadásul nem is kényes, hiszen Gorilla Glass 2 üveg védi a külső hatásoktól. A billentyűzetes dokkoló segítségével akár notebookként is használható eszköz képalkotás terén sem okoz csalódást, hátlapján egy 8 megapixeles kamerát találunk.

Érdekesség, hogy a gép műanyag elemei olyan pontosan illeszkednek a fém vázba, hogy sem ragasztóval, sem pedig csavarokkal nem kell őket rögzíteni.

Az alábbi videóban közelebbről is megismerkedhetsz az ASUS Transformer Pad Infinity-vel, mely hamarosan hazánkban is megjelenik az üzletek polcain.

 

Kulcsszavak: ASUS
Vissza