Bemutatkozott az ultrakényelmes Nokia Reaction Bluetooth headset [Videó]

Kütyü Magazin - 2012. június 15.

A Nokia bemutatta új Bluetooth fülesét, melyet a kényelmes használat jegyében készített. A kütyü kellemes kialakítással rendelkezik, emellett pedig egy rakás korszerű megoldást sorakoztat fel, melyek a felhasználó maximális kényelmét szolgálják.

A finn gyártó helyzete egy kissé borús az okostelefonok frontján az utóbbi időben, ám kiegészítők terén ott van a topon, hiszen kiváló minőségű, kényelmesen használható termékekkel gazdagítja a kínálatot. Ilyen megoldás a Reaction Bluetooth headset is.

A 14 nyelven megszólalni képes Reaction az NFC moduljának köszönhetően nagyon könnyen, egy gombnyomással párosítható a telefonhoz, melyhez ezután automatikus csatlakozik, ha a kis tokjából kihúzzuk, s amint felhelyezzük, fogadhatjuk is vele a bejövő hívást. A kiváló hangminőségről a többmikrofonos zajszűrés gondoskodik. A készülék energiaellátásáról egy akkumulátor gondoskodik, melyet a mellékelt USB dokkoló segítségével tölthetünk fel újra és újra.

Az alábbi videón megnézheted, hogy milyen a Nokia Reactions működés közben. A kütyü hamarosan landol a piacon, várható árát egyelőre homály fedi.

 

 

[Forrás: Engadget]

Kulcsszavak: NFC, Nokia, headset, Bluetooth
Vissza