iPhone appot készített a BMW a labdarúgó Európa-bajnokságra

forrás Prim Online - 2012. június 9.

A magyar nyelven is elérhető BMW 1 Series La Ola applikáció révén a játékosok egyszerre élhetik át a versengés örömét és a győzelemre törekvés érzését a helyszínen és otthonaikban egyaránt. Az applikáció segítségével minden egyes gól után pontokat lehet gyűjteni, a győztes pedig az Európa-bajnokság végén egy új, Advantage Plus csomaggal felszerelt 1-es BMW-vel lehet gazdagabb.

Az érdeklődőknek nem kell mást tenniük, mint letölteni a BMW 1 Series La Ola applikációt és a készülékkel a kezükben hullámozni, amikor az Európa-bajnokságon született gólok után erre vonatkozóan üzenetet kapnak. Minél gyorsabban reagál, és minél lelkesebben kezd hullámozni valaki, annál több pontot szerezhet. A pontszámok megosztásával a játékosok akár világméretű Mexikói Hullámot, „La Ola Wave”-et is létrehozhatnak. Hullámonként 1 000 és 4 000 pont között lehet gyűjteni, az 1-es BMW-ért 116 000 pont felett lehet ringbe szállni.

Különböző egyéb aktivitásokkal, például barátok meghívásával a Facebookon, BMW márkakereskedésekhez közeli bejelentkezésekkel vagy videók feltöltésével a játékosok akár további 50 000 pontot is gyűjthetnek. 
 
A játék mellett a BMW 1 Series – La Ola applikációba a hivatalos EURO 2012 eredménykövető funkció is bekerült: a felhasználók minden mérkőzést élőben követhetnek, információt kaphatnak a soron következő meccsekről, az aktuális eredményekről és a csoportok állásáról.
 
A részletes játékszabályzat és további információk az applikáció weboldalán, a www.bmw.hu/shareyourpassion címen érhetők el.
 
Kulcsszavak: sport, iPhone, BMW
Vissza