A Vodafone-hoz is megérkezett a Galaxy S III

Kütyü Magazin - 2012. június 8.

Június 8-tól, azaz mától már a Vodafone prémium üzleteiben is elérhető a várva várt harmadik generációs Samsung Galaxy S készülék, a Galaxy S III. A szupergyors, Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszer köré épülő okostelefon garantáltan az év legjobb Samsung készüléke.

A Galaxy S III igazán impozáns, 1,4 GHz-es négymagos processzorral, 4,8 hüvelykes (1280x720 képpont felbontású) Super AMOLED HD kijelzővel, a legújabb Android 4.0. Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel, és egy kiemelkedő teljesítményű, 2100 mAh-ás akkumulátorral örvendezteti meg tulajdonosait.

A készülék mindössze 8,6 mm vékony, tömege 133 gramm. A 8 megapixeles hátoldali, és 1,9 megapixeles előlapi kamerával remek felvételek készíthetők. A kamera hangvezérléssel is aktiválható, a készülék felismeri és automatikusan megjelöli az ismerősöket a képen, a nulla másodperces kioldási idővel pedig azonnal rögzíthetők a kívánt képek.

A videolejátszás során a „Pop up Play” lehetőségnek köszönhetően az adott felvétel kisebbre vehető, így a videó megállítása nélkül is elérhető a telefon többi funkciója.

A Galaxy S III több új funkcióval is elkápráztatja a vásárlókat. A „Smart Stay”-nek köszönhetően a készülék előlapi kamerája révén folyamatosan figyeli a felhasználó szemének mozgását, és ha az már nem nézi a kijelzőt, automatikusan lezárja azt. Az újdonság erejével hat az is, hogy egy hosszabb szöveg olvasásakor már nem kell megérinteni a képernyőt, hiszen az csak akkor kapcsol ki, ha a felhasználó már nem a telefonnal foglalkozik.

A „S Voice”-nek köszönhetően a telefon angol nyelven hangvezérléssel is irányítható, a „Smart Alert” funkció pedig rezgéssel figyelmezteti a felhasználót, ha a képernyő legutóbbi bekapcsolása óta SMS vagy hívás érkezett.

Az NFC chippel ellátott Samsung Galaxy S III a XXX. Londoni Nyári Olimpiai Játékok hivatalos telefonja, mely a Vodafone-nál Mátrix 7 tarifával már 24 990 forintos kezdőrészlettel elérhető. Azoknak viszont mélyen a zsebébe kell nyúlniuk, akik kártyás csomagban szeretnék megvásárolni a telefont, ugyanis így 189 990 forintot kell kicsengetni érte a piros szolgáltató webshopjában.

Érdemes megjegyezni, hogy a Vodafone extra ajándékkal kedveskedik vásárlóinak, ugyanis az első 25 online és 25 Smart Store-ban vásárló ügyfél egy kiegészítő csomagot is kézhez vehet. Az igen értékes ajándék tartalma egy a kijelzőt is védő kihajtható, és két darab szilikon tok, egy dokkolós akkumulátortöltő és egy extra akkumulátor. A kiegészítő csomaghoz kedvezményes áron, 9990 forintért bárki hozzájuthat a Vodafone prémium üzleteiben.

Vissza