Teljes QWERTY gombsorral jön a kedvező árú Samsung GT-E1260B

Farkas Norman - 2012. június 7.

A dél-koreai gyártó Brazíliába szánt, QWERTY gombsorral szerelt mobiltelefonja igen olcsónak ígérkezik, ugyanis  3G támogatás mellett a kamerát is kispórolták belőle.

A Samsung jól tudja, hogy nem teheti meg, hogy csak bizonyos szegmensekre koncentráljon, hanem minden kategóriában jelen kell lennie ajánlataival, ha meg akarja őrizni a "világ legnagyobb mobilgyártója" címet. A vállalat Brazíliában bemutatkozó alapmobilja jól mutatja, hogy a gyártó észnél van, s nem áll szándékában elhanyagolni egyik szegmenset sem.

A 3 hüvelykes, 160 x 128 pixel felbontású megjelenítővel, USB csatlakozóval, 3,5mm-es jack audiokimenettel és Bluetooth modullal bíró Samsung GT-E1260B egyetlen érdekessége, hogy teljes QWERTY gombsort kapott, így meglehetősen kényelmes szövegbevitelt tesz lehetővé. Mivel az eszközből kimaradt a hátlapi kamera és a 3G hálózatok támogatása is, ezért kijelenthetjük, hogy nem éppen egy internetezésre és multimédiás felhasználásra szánt modellről van szó, a Samsung azok számára kínál vele  költséghatékony alternatívát, akik elsősorban SMS-ezésre és a telefonálásra használják mobiljukat.

A készülék Brazílián kívüli hódításáról egyelőre nincs információ, s várható ára sem ismert, de utóbbi a technikai jellemzőket figyelembe véve mindenképp 100 dollár alatt fog alakulni.

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: Qwerty, Samsung
Vissza