A Sony Xperia Tipo nevet kapta a belépő szintű ST21i

Farkas Norman - 2012. június 3.

A japán gyártó olcsónak ígérkező üdvöskéje a lebukása után egy darabig nem hallatott magáról, most azonban megtört a jég, s kiderült, hogy milyen néven kerül forgalomba,

Az ST21i kódnevű okostelefon kiskereskedelmi nevéről az indonéz Kommunikációs és Informatikai Minisztériumban rántották le a leplet. Az alant látható adatok szerint a mobil az Xperia Tipo nevet kapta, melynek - valljuk be - már csengéséből is sejthető, hogy nem egy csúcsmodellel van dolgunk.

Egyébként a Sony Xperia Tipo az előzetes információk szerint 800MHz-es processzort, 512MB RAM-ot és 3,2 hüvelykes, 480 x 320 pixel felbontású érintőképernyőt tudhat magáénak, fedélzetén pedig az Android legújabb verziója, a 4.0 Ice Cream Sandwich fut.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor és hol kerül majd forgalomba a készülék, s várható árát is homály fedi. Mivel egy igen szerény felszereltségű androidos telefonról van szó, ezért valószínű, hogy kifejezetten olcsó lesz, ami rendkívül sikeressé teheti a kezdő okostelefonosok körében.

 

[Forrás: Phandroid]

Kulcsszavak: Sony
Vissza