Lezárult a djuice kreatív videopályázata, megszületett a nyertes

Kütyü Magazin - 2012. május 18.

Véget ért a djuice kreatív videopályázata, amiben olyan alkotásokat vártak a fiataloktól, amelyek bemutatják a márka által fejlesztett ADDODA applikáció funkcióit. A zsűri 27 beérkezett pályaműből választotta ki a nyertes alkotást, ami az ADDODA referenciavideójaként lesz látható a Google Play-en.

Az ADDODA androidos mobilalkalmazás nem egy lövöldözős játék és nem is giroszkópos autóverseny a virtuális pályán, hanem a valós élet terepén nyújt segítséget az okostelefon felhasználóknak. Az ADDODA embereket segít abban, hogy másokon segítsenek. Tárgyi adomány átvevőpontok listája, aktuális véradó helyszínek és mindezek elérhetőségei (GPS-es útvonaltervezéssel), illetve az 1% adófelajánlást fogadó civilszervezetek listája, letölthető adó adatlap-melléklettel, mindez egy komplex alkalmazásban, az adományozási kultúra erősítésére és a jó szándék valóra váltásának támogatására: ez az ADDODA.

A tavaszi pályázat keretében az alkalmazás funkcióit, használatát filmesítették meg a fiatalok, összesen 27 pályaműben, amelyek közül szoros versenyben a nyertes alkotást a Vajda Viktor - Hódi Levente páros tudhatja magáénak. A stop-motion technikával készített videó hamarosan a Google Play-en az ADDODA alkalmazás referenciavideójaként lesz látható, ezen felül az alkotók egy értékes Samsung Galaxy Note okostelefont is nyertek. A szakmai zsűriben Nagyistók Tibor (MTVA), Bodnár Csaba (Mobilaréna videó), és Egyed Gábor (djuice) vett részt. A pályázat során a közönségnek is lehetősége volt kifejezni tetszését, hiszen a videókkal szavazatokat gyűjthettek az alkotók a pályázat galériájában. A közönségdíjas alkotás így több mint 1300 szavazattal Gyurcsó Csenge munkája, aki a szintén egy Samsung Galaxy Note boldog tulajdonosa lett, a Samsung Magyarország jóvoltából. A többi pályázónak sem kell csüggednie, ugyanis a djuice úgy döntött, hogy ajándékcsomaggal kedveskedik, hiszen minden egyes pályamunkán látszott, hogy jó szívvel, lelkesen készültek és rengeteg energia befektetéssel is jártak.


 

Az ADDODA kiemelt akciók menüpontjába friss tartalom érkezett! 2012. május 7-től a Magyar Vöröskereszt a Lector Irodával közösen nyelvkönyv gyűjtési akcióba fogott a rászoruló gyermekek képzésének segítésére. A gyűjtési akció részletei és az nyelvkönyv átvevő pontok listája megtalálható az ADDODA alkalmazásban és a www.lector.hu/nyelvgyujtes oldalon.

Vissza