Megosztható lesz az internet a Nokia Lumia mobilokkal?

Farkas Norman - 2012. április 24.

Igen. A Windows Phone Tango Refresh elhozza majd a finn gyártó masináira az internet megosztás funkciót, sőt néhány hasznos, előtelepített szoftvert is tartalmaz a frissítés.

A Nokia Lumia 710 és 800 modellek hamarosan megkapják a Windows Phone Refresh update-et, s vele az eddig fölöttébb hiányolt internet megosztás fícsört is. Az alacsony árfekvésű, Tango Refresh alapú Lumia 610 fedélzetén már gyárilag megtalálható a funkció, így nincs ok aggodalomra. Azok, akik a Nokia egyéb WP platformú mobiljait birtokolják, - vagy szemelték ki - szintén fellélegezhetnek, ugyanis a finn gyártó megerősítette, hogy előbb, vagy utóbb minden Lumia képes lesz a 3G internet megosztására amennyiben a szolgáltatók azt nem korlátozzák.

Kínában már a Lumia 710 és 800C modell is részesült a Refresh frissítésben, s az alábbi fotón látható, hogy az előbbi készülék menüjében megjelent az internetmegosztás menüpont. Jó hír, hogy a várva várt hotspot funkció mellett előtelepített Creative Studio, News és Sportstracker alkalmazások is helyet kaptak a Refreshben.

 

[Forrás: Engadget]

Vissza