Új tartalmak a Samsung okostévéiben

Kütyü Magazin - 2012. február 22.

A Samsung a mai napon három új alkalmazással bővítette a Smart TV-ken elérhető tartalmakat. Ezentúl a Red Bull TV, a Daazo kisfilmjei, valamint a Videa is elérhető a Samsung okostévéken, amelyek nem csupán kiváló 2D és 3D képminőséggel és okos funkciókkal járnak az élen, hanem az elérhető tartalmak sokszínűségével is.

A Red Bull TV-n látványos rendezvények, naprakész sporthírek, rendkívüli sportolók és sportesemények várják a tévénézőket Európa-szerte, angolul. A Red Bull TV a sporton kívül a zenevilág és a popkultúra eseményeit is elhozza a nappalikba; a tartalmak Video on Demand (VoD) szolgáltatáson keresztül bármikor elérhetők a televízión.

A másik újdonság a magyar alapítók által létrehozott Daazo.com rövidfilmes honlap Smart TV-re fejlesztett magyar nyelvű alkalmazása, amely csak a Samsung okostévéin érhető el. A Daazo.com a minőségi rövidfilmek és készítőik számára biztosít platformot, és a legjobb európai alkotások folyamatosan bővülő adatbázisát kínálja. A tartalmak zöme HD minőségben érhető el. Az alkalmazás 1 megabites sávszélességű internetkapcsolatot igényel.

Mostantól az Origo hivatalos videó-megosztója a Videa is elérhető a Samsung okostévéin. Az eredeti portál 2006-os indulása óta piacvezető Magyarországon. Mivel a felhasználók által feltöltött videók nagyobb része SD minőségű, letöltésük nem igényel nagy sávszélességet.

Vissza