Csokimobil Valentin napra - Sharp QPOT SH-04D

Farkas Norman - 2012. január 27.

A japán NTT DoCoMo szolgáltató kínálatában lesz elérhető a Sharp elegáns, Android rendszerű okostelefonja, melynek megalkotásakor a központi motívum a csokoládé volt. A szerelmespárok hölgy tagjainak szánt készülék mellé egy stílusos, ChocoBed névre keresztelt csokis dobozt is mellékel a gyártó, mely egy vezeték nélküli töltőt testesít meg.

Az elképesztő megjelenésű mobiltelefon csak korlátozott mennyiségben kerül forgalomba, maximum ötvenezer darabot gyártanak le belőle.

A négysávos GSM modullal és HSPA adatátviteli képességgel felvértezett masina rendelkezik WLAN, A-GPS, illetve Bluetooth támogatással, ezen kívül 8 megapixeles kamerát, 1GHz órajelű Snapdragon processzort, 512MB RAM-ot, 2GB kapacitású, microSD kártyával bővíthető belső tárhelyet és 3,7 hüvelykes, 960 x 540 pixel (qHD) felbontású kapacitív érintőképernyőt kapott. A  119 × 60 × 12,3 milliméteres, 127 grammos okostelefon energiaellátásáról egy 1230mAh teljesítményű akkumulátor gondoskodik.

Sajnos csak Japánban, az NTT DoCoMo-nál vásárolható majd meg a Sharp QPOT SH-04D. A február 4-én debütáló, Android 2.3 Gingerbread rendszerű mobil ára egyelőre ismeretlen.


 

Vissza