Samsung GT5690 Galaxy Xcover a Vodafone-nál

Kütyü Magazin - 2012. január 19.

A koreai gyártó víz-, por- és karcálló androidos okostelefonja kizárólag a Vodafone Smart Store-ban kapható.

A Samsung GT5690 Galaxy Xcover robosztus külsejét úgy tervezték, hogy a legextrémebb körülmények között is megállja a helyét. Az okostelefon porálló, és egy méter mélységig vízálló is, továbbá Gorilla Glass üvegből készült kijelzője kiválóan ellenáll a karcolásoknak, egyéb külső behatásoknak, hiszen ötször olyan erős, mint a hagyományos kijelzők.

A készüléken Android Gingerbread operációs rendszer fut, kiegészülve a Samsung Social Hub alkalmazásával, amelynek segítségével a felhasználók teljes közösségi életüket a szó szoros értelemben a kezükben tarthatják. A Social Hub minden e-mail és közösségi fiókot – legyen az a Facebook, a Twitter vagy a Flickr – egy helyen tesz elérhetővé, így még egyszerűbb lehet a kommunikáció. Az integrált címtár lehetővé teszi a legnépszerűbb közösségi szolgáltatások egyszerű kezelését, és a személyes naptár szinkronizálása is problémamentesen megoldható. A Google-nak köszönhetően számtalan további hasznos és szórakoztató alkalmazást érhet el a felhasználó, az Android Marketből letöltheti a legfrissebb játékokat és hazai tartalmakat, a Google Maps révén pedig utazás közben sem tévedhet el.

A mindössze 116 grammos telefon kijelzője 3,65 hüvelykes képátlójú, felbontása 320x480 képpont, és 16 millió színárnyalatot tud megjeleníteni. A készülék processzora 800 MHz-es, amelyhez 512 MB RAM és 150 MB belső tárhely párosul - utóbbi microSD kártyával egészen 32 GB-ig bővíthető.

A Samsung különleges strapabíró okostelefonja igazi hiánypótló a Vodafone portfoliójában, különösen azok számára, akik telefonjukat extrém körülmények között is használni szeretnék.

A Samsung Galaxy Xcover TOP L kategóriájú tarifákkal már 1 forintért beszerezhető a Vodafone üzletében.

Vissza