D-Link DIR-605L – A világ első cloud routere

forrás Prim Online - 2012. január 16.

A D-Link az idei CES-en bemutatta az első otthoni cloud routert. A D-Link DIR-605L a D-Link Cloud termékcsalád első tagja, mely a mydlink portálra illetve mobil alkalmazásra épül. Hamarosan újabb, a CES-en már kiállított routerek, hozzáférési pontok és tárolóeszközök kezelését is a mydlink portál illetve iPad és Android alkalmazások biztosíthatják. A lakossági cloud piacra első hálózati gyártóként belépő D-Link ezzel nagyobb mobilitás és egyszerűbb kezelhetőséget ígér vásárlóinak.

A D-Link most bemutatott routere a mydlink portálról vagy az Androidos illetve iPad alkalmazással egyszerűen, néhány érintéssel kezelhető. Így útközben is értesülhetünk az otthoni hálózat állapotáról vagy akár engedélyezhetjük a gyereknek az internet elérését, ha kész van a házi feladatával. Természetesen e-mail értesítéseket is beállíthatunk.
A most bemutatott, márciusban Magyarországra is megérkező DIR-605L belépő szintű 10/100Mbps Wireless N routert hamarosan újabb, D-Link Cloud szolgáltatásokkal felvértezett eszközök követik.

Vissza