Új Logitech Full-HD webkamera

forrás Prim Online - 2012. január 8.

A Logitech bemutatta Logitech HD Pro Webcam C920 webkameráját, amivel minden eddiginél egyszerűbben lehet olyan teljes HD, 1080p felbontású videót rögzíteni, mely gyorsabb és folyamatosabb mozgást kínál, és amely akár a kevésbé korszerű számítógépeken is gördülékenyen lejátszható.

A Logitech HD Pro Webcam C920 teljes HD, 1080p felbontású videót rögzít, ha ismerõseinket a Skype használatával hívjuk, vagy HD 720p felbontásút, ha erre a Windows Live Messengert használjuk. A H.264 videotömörítési technológiának köszönhetõen HD 1080p videókat vagy 15 megapixeles fotókat tölthetünk fel egyetlen kattintással Facebook, Twitter vagy YouTube profilunkra. Az 1080p HD videohívásokhoz nem kell mást tennünk, mint letölteni a Skype legfrissebb kiadását, a Skype 5.7 Beta for Windows verziót.

A Logitech Fluid Crystal megoldás teszi a Logitech webkameráját igazán különlegessé. A folyamatosabb és a bosszantó akadozásoktól mentes felvételeken szebb és élesebb képet kapunk, gazdagabb színekkel és tisztább hanggal – így szeretteink jobban látnak és hallanak minket – még akkor is, ha éppen nem a legújabb számítógépet használjuk. A Logitech HD Pro C920 webkamera Carl Zeiss lencsét és kiváló, 20-fokozatú élesség automatikát kapott, ami a Logitech eddigi legpontosabb és legfürgébb élesség-automatikája. És mivel jól hallatszani ugyanolyan fontos, mint jól látszani, a webkamera a két oldalán elhelyezett két mikrofon segítségével természetes, sztereó hangot közvetít.

A Logitech HD Pro Webcam C920 európai megjelenése 2012 januárjára várható, ajánlott fogyasztói ára €99,99 lesz.

Kulcsszavak: Logitech, webkamera
Vissza